Logistiek Werkt: masterclasses & banenmarkt

De sector groeit, de arbeidsmarkt is krap. Voldoende en goed opgeleid personeel is hard nodig voor continuïteit en uitbreiding. De ene logistieke werkgever slaagt er beter in dan de ander om nieuwe medewerkers te vinden en te houden. Hoe doen zij dit?

Vanuit LMB willen we graag deze kennis met elkaar delen en de aantrekkingskracht als werkgevers vergroten. Op 16 november komen een aantal werkgevers in masterclasses vertellen hoe zij het aanpakken met als doel om gezamenlijk de aantrekkingskracht van het logistieke werkveld te vergroten.

Aan het eind van de middag/vroege avond is er tevens een banenmarkt. Kandidaten die op zoek zijn naar (ander) werk en geïnteresseerd zijn in transport en logistiek komen persoonlijk kennis maken en solliciteren. Dé kans om op korte termijn nieuwe, gemotiveerde medewerkers te vinden.

Programma Logistiek Werkt - 16 november 2017

15:00 - 15:30     Gezamenlijke aftrap voor werkgevers en kandidaten

15:30 - 16:15     Masterclass van bedrijven voor bedrijven (ronde 1)

16:15 - 17:00     Masterclass van bedrijven voor bedrijven (ronde 2)

17:00 - 17:30     Gezamenlijke Wrap up

17:30 – 19:00    Marktplaats logistiek werkt: werkgevers in gesprek met mogelijke kandidaten.

De volgende masterclasses zullen plaats vinden:

 

 Titel masterclass

 Spreker

  1

 Samenwerken in opleiden

 Eric Stam – Simon Loos

  2

 Werven via eigen personeel

 Jan Strik – DMG

  3

 Werktijden; wie bepaalt dat?

 Mark Heerkens - Claassen Logistics

 

Tegelijkertijd aan de masterclasses voor werkgevers vindt er ook een programma plaats voor kandidaten met o.a. informatie over het logistieke werkveld & opleidingen en gaan ze in gesprek met personen uit de praktijk.

U kunt zich aanmelden voor de masterclasses via onderstaand inschrijfformulier. Wilt u ook deelnemen aan de banenmarkt, meld dit bij de opmerkingen en wij nemen contact met u op.

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk.

datum: 16 november 2017